bus auto fiets
hero image

Surround yourself with vibrant city life

LIVING IN THE VERY HEART
OF ROTTERDAM

De Coolsingel is misschien wel de bekendste plek van Rotterdam. En er wordt hard aan gewerkt om het ook de mooiste plek van de stad te maken. Want in 2018 is een start gemaakt met de totale make-over die de Coolsingel transformeert tot de Rotterdamse Fifth Avenue.

De ingrijpende metamorfose geeft de Coolsingel weer de allure die het verdient. De bestaande monumentale gebouwen krijgen hun grandeur weer terug en wat nu een doorgangsweg is, wordt een prachtig promenadegebied. En er wordt ruimte gemaakt voor indrukwekkende, nieuwe architectuur.

N° 75 Coolsingel is een nieuwbouwproject waarmee op een unieke locatie 114 topappartementen worden gerealiseerd. 58 luxe koopwoningen voor mensen die zich willen omringen met iconische architectuur, luxe winkels, kleine boetiekjes en alle soorten van vermaak. Voor mensen die weten welke rijkdommen de dynamiek van de stad te bieden heeft. Voor mensen die intens willen leven.

choose
your
apartment

Sexy. Glamorous. Impressive.

Op een meer dan markante locatie worden luxe appartementen en penthouses gebouwd voor mensen die zich willen verwennen met de dynamiek van het Rotterdamse stadsleven. Want wonen in N° 75 Coolsingel maakt het leven leuker, dynamischer en mondainer.

In totaal worden 114 luxe appartementen gerealiseerd die in woonoppervlak uiteenlopen van circa 90 m2 tot circa 290 m2. De 58 koopwoningen variëren in prijs van circa € 415.000,- tot circa € 900.000,- . De prijzen van de 4 exclusieve penthouses zijn op aanvraag. Bekijk via het menu item "woningaanbod" de koopappartementen en penthouses. Informatie over de huurappartementen is nu nog niet beschikbaar. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je hiervan op de hoogte wilt worden gehouden.


De luxueus afgewerkte appartementen zijn royaal opgezet, bieden mogelijkheden voor meerdere slaapkamers en beschikken alle over ruime balkons. De high end penthouses zijn flexibel in te delen en beschikken over een riant dakterras.


Leven in Nº75 Coolsingel betekent in contact staan met de buitenwereld. De grote glasgevels brengen veel licht in huis en bieden een vrij uitzicht op de stad onder je. De vele groenvoorzieningen op en aan het pand verhogen de woonkwaliteit.


In de plint van Nº75 Coolsingel komen winkels en kleinschalige horeca die beantwoorden aan de kwaliteit die het gebouw en de bewoners uitstralen. De specifieke invulling is echter nog onbekend. Daaronder komt een parkeergarage - met de ingang aan de Sint Luciastraat.


Novaform Vastgoedontwikkelaars ontwikkelt de huurappartementen, die door een belegger worden gekocht en verhuurd. Novaform verhuurt deze appartementen dus niet zelf en zal nadere informatie hierover niet op deze website communiceren.


Op dit moment is het nog niet bekend welke belegger de huurappartementen zal aankopen en verhuren. Zodra hier meer duidelijkheid over is en Novaform krijgt hiervoor toestemming, zullen we je hierover informeren via het platform van Nº75 Coolsingel. Ben je geïnteresseerd in een huurwoning? Laat het ons dan weten via het onderstaande inschrijfformulier, dan krijg je bij nieuws een melding.

Bekijk het woningaanbod

map
map

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom nieuwbouwproject N° 75 Coolsingel of heb je belangstelling voor een huurappartement?  Schrijf je dan via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief. 
Heb je belangstelling voor één van de koopappartementen? Vul dan hier het inschrijfformulier in. 

Ben je op zoek naar een huurappartement: / Are you looking for rental appartements:
Belangstelling voor de koopappartementen? Schrijf je dan in via de pagina "LOGIN & INSCHRIJVEN". Deze vind je in bovenstaand menu.

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Update

Verkoop gestart

Verkoop gestart

Bekijk het woningaanbod via deze website of neem contact op met de makelaars voor een brochure en schrijf je daarna in via deze site.

Schrijf je in!