bus auto fiets

Over N° 75 Coolsingel

De Coolsingel is misschien wel de bekendste plek van Rotterdam. Precies op Coolsingel nummer 75 worden 114 topappartementen gerealiseerd. 
De 58 luxe koopappartementen zijn royaal opgezet, beschikken over meerdere slaapkamers en hebben allemaal een ruim balkon of dakterras.
De high end penthouses zijn flexibel in te delen en beschikken over een riant dakterras. De grote glasgevels brengen veel licht in huis en bieden een vrij uitzicht over de stad. Het groen op en aan het pand verhogen de woonkwaliteit. Onder het gebouw is een kelder met parkeerplaatsen voor fietsen, scooters en auto's.
Hieronder nemen we je mee door de verschillende, prachtige koopappartementen.

Woningtypes

N° 75 Coolsingel telt maar liefst 114 luxe koop- en huurappartementen, waaronder 4 exclusieve penthouses. Met oppervlaktes van circa 90 tot 290 m2 woon je zeer aangenaam midden in het hart van Rotterdam. De 58 koopappartementen variëren in prijs vanaf circa € 415.000,- tot circa € 900.000,-. De prijzen van de exclusieve penthouses zijn op aanvraag.

Coolsingel type K
Coolsingel type A
Coolsingel type N

HUREN

Novaform ontwikkelt de huurappartementen die door een belegger worden verhuurd. Wij verhuren deze appartementen dus niet zelf. Heb je belangstelling voor een huurwoning? Lees dan hier verder.Leuk en overzichtelijk wonen

CITY APARTMENTS

Aan de kant van de Sint-Luciastraat bevinden zich op de vijfde, zesde en zevende verdieping achttien City Apartments. Deze appartementen zijn geschikt voor iedereen die graag leuk en overzichtelijk wil leven. Elk appartement beschikt over een flinke woonkamer met open keuken, die direct verbonden is met het terras. Het terras is gelegen op het westen.
Nog een fijn extraatje: je hebt vanaf het terras ook uitzicht op de parkstrook op de eerste woonlaag. Bekijk alle informatie over dit woningtype hier.

Aantal: 18
Woonoppervlak: 92-110 m²
Buitenruimte: 10-11 m²
Verdieping: 5-7
Slaapkamers: 2
Woningtype: A, B, G
Zijde: Sint-Luciastraat
Prijs vanaf € 414.500

Licht en ruimte

PROMENADE APARTMENTS

Licht en ruimte, comfort en kwaliteit. Het zijn niet de minste dingen waarmee je wordt omgeven in een Promenade apartment, maar je went er snel aan. Want de Promenade apartments zijn ontworpen om lekker te leven, koken, relaxen of uit te turen over de levendigheid van de Coolsingel. De achttien Promenade apartments zijn verdeeld over de vijfde tot en met de zevende verdieping, voorzien van verdiepingshoge raampartijen en bieden een leefruimte tussen 111 m² en 124 m². Door de lagere ligging in het gebouw voel je de verbinding met het leven op de Coolsingel, maar houd je toch je privacy. En het uitzicht mag er zijn; kijk je naar beneden, dan zie je de levendige Coolsingel en de parkstrook op de eerste woonlaag. Kijk je recht vooruit, dan is daar het mooie, historische stadhuis. Bekijk alle informatie over dit appartement hier. 

Aantal: 18

Woonoppervlak: 112-125 m²

Buitenruimte: 10-13 m²

Verdieping: 5-7

Slaapkamers: 2

Woningtype: C, D, E, F

Zijde: Coolsingel

Prijs vanaf € 572.000

Onvergelijkbaar genieten

METROPOLITAN APARTMENTS

Bright lights, big city. Leven en wonen in een Metropolitan apartment betekent onvergelijkbaar genieten van het stadsleven dat alleen Rotterdam biedt: authentiek, dynamisch en vernieuwend. In een Metropolitan apartment omgeef je jezelf met luxe en geniet je van comfortabel leven in een huis met ruime kamers en een grote buitenruimte. Vanuit alle appartementen kijk je uit over die Rotterdamse Fifth Avenue waar je zo trots op bent. Wie wil daar nou niet aan wonen? Wie vanaf de Coolsingel naar jouw huis kijkt, raakt verwonderd door de speelse schakering van architectonische doosjes, wat een uniek beeld geeft. Is een Metropolitan apartment te mooi om waar te zijn? Welnee, dit is Rotterdam, hier doen we wat we beloven. Bekijk alle informatie over dit appartement hier. 

Aantal: 18

Woonoppervlak: 98-154 m²

Buitenruimte: 13-160 m²

Verdieping: 8-12

Slaapkamers: 2-3

Woningtype: H, J, K, L1-3, M, N, O, P, Q, R, S, T, V, W

Zijde: Coolsingel

Prijs vanaf € 557.000

Bigger is better

PENTHOUSES

Je hebt groot, je hebt groter en je hebt de penthouses in N° 75 Coolsingel. Alles in en aan deze penthouses ademt luxe, stijl, kwaliteit en klasse uit. De gigantische woonkamers bieden een feilloos woongenot aan eenieder die zich graag verwent met rust en ruimte. En met het jaloersmakende uitzicht over de skyline van Rotterdam. De onvergelijkbare rijkdom van een gigantische woonruimte en meerdere terrassen met daktuin, maakt deze penthouses tot absolute wannahaves. Het enige klassieke aan de penthouses is de ligging op de hoogste verdiepingen van N° 75 Coolsingel. Verder is 99,9% van het ontwerp en de uitvoering daarvan hyperactueel. Er zijn dingen waar je van droomt. En soms kun je die dromen waarmaken. Als het dan gaat om dag en nacht genieten van vrijheid, van exclusiviteit en pure weelde, dan zou je kunnen zeggen dat je niet dichter bij kunt komen dan in de penthouses van N° 75 Coolsingel. Bekijk alle informatie over dit appartement hier. 

Aantal: 4

Woonoppervlak: 212-294 m²

Buitenruimte: 32 - 270 m²

Verdieping: 11-14

Slaapkamers: 4

Woningtype: U, X, Y, Z

Zijde: Coolsingel en Sint-Luciastraat

Prijs op aanvraag

Bekijk snel het volledige woningaanbod!

Bekijk het aanbod